Stimulente majorate pentru tinerii care au promovat cu 10 Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul

Autor: Cosmin Pirv Postat la 19 octombrie 2022 34 afişări

Guvernul a decis miercuri să majoreze sumele propuse de Ministerul Educaţiei pentru elevii care au obţinut în acest an medii de 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat.

Stimulente majorate pentru tinerii care au promovat cu 10 Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul

„La propunerea premierului, chiar în timpul şedinţei de Guvern, varianta iniţiaţă propusă de Ministerul Educaţiei a fost majorată, astfel s-a dublat de la 1.000 la 2.000 de lei valoarea acestui stimulent pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a, şi de la 3.000 la 5.000 de lei a fost mărirea acestui stimulent pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat”, a declarat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

De aceste stimulente vor beneficia 237 de absolvenţi de gimnaziu şi 239 de absolvenţi de liceu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.