Steven Tyler a cheltuit 20 de milioane de dolari pe droguri

Postat la 03 mai 2011 27 afişări

Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a recunoscut ca s-a drogat si ca a cheltuit o avere pe acest viciu: 20 de milioane de dolari!

Tyler a dezvaluit ca a cheltuit aceasta suma pe cocaina si heroina, in anii '80. Faptul ca a fost dependent de droguri nu a reprezentat un mister pentru nimeni, insa acest viciu era sa il aduca in pragul saraciei, precum si al mortii. Din fericire, s-a oprit la timp.

In autobiografia sa, "Does the Noise in My Head Bother You?", Steven marturiseste: "Am pierdut 20 de milioane. Am tras pe nas masina Porsche, avionul, casa si am ajuns sa fiu un om pierdut. Am pierdut multe, din pricina drogurilor".

Steven, in varsta de 62 de ani, presedintele de acum al juriului "American Idol", spune ca a prizat droguri chiar si pe scena, in concerte. Nici acooolul nu i-a fost strain. Nu ne mira, ne amintim si de Amy Winehouse cum o facea...

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Steven Tyler,
droguri,
Aerosmith
/actualitate/steven-tyler-a-cheltuit-20-de-milioane-de-dolari-pe-droguri-8222506
8222506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.