Steven Spielberg si-a cumparat un yacht de 200 de milioane de dolari

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 martie 2011 56 afişări

Daca va intrebati pe unde umbla faimosul regizor Steven Spielberg, care a castigat mai multe premii Oscar, atunci raspunsul este: in insulele Caraibe cu noul sau iaht de 200 de milioane de dolari, scrie site-ul Luxurylaunches.com

Acest megaiaht care are o lungime de 85 de metri a fost facut la comanda de catre compania daneza Oceanco cuprinzand cele mai luxoase utilitati si facilitati care pot exista intr-un iaht.

Pe langa interioarele sofisticate fabricate din lemn de nuc sau trandafir, megaiahtul are de asemenea o piscina giganta in care este montat un perete de sticla de 4,5 metri care tine locul unui ecran de cinema.

Iahtul detine si un jacuzzi, un helipad, sala de fitness, un centru spa, o camera de masaje si un cinema intern. Acesta este condus de un echipaj de 26 de oameni si poate sa gazduiasca 12 oaspeti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Steven Spielberg,
yacht,
regizor
/actualitate/steven-spielberg-si-a-cumparat-un-yacht-de-200-de-milioane-de-dolari-8086054
8086054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.