Stefanini a numit-o pe Eliza Irimia Director Financiar pentru regiunea EMEA

Autor: Florin Casota Postat la 12 octombrie 2017 467 afişări

Eliza Irimia s-a alăturat companiei de soluţii IT Stefanini, cu operaţiuni în 39 de ţări şi 88 de birouri în întreaga lume, pe poziţia de Director Financiar pentru regiunea EMEA. Din această poziţie, Eliza va coordona departamentele financiare ale companiei din 11 ţări şi activităţile de contabilitate, analiză, bugetare, raportare şi achiziţii.

Stefanini a numit-o pe Eliza Irimia Director Financiar pentru regiunea EMEA

”Pasionată deopotrivă de domeniul financiar şi de inginerie şi cu o experienţă vastă, dobândită în companii de renume de pe piaţă, Eliza a fost pentru noi omul ideal la locul potrivit”, spune Manuel Frade, CEO Stefanini EMEA. ”Avem încredere că gândirea ei analitică şi viziunea strategică vor ajuta la menţinerea sănătăţii financiare a companiei şi vor contribui la îmbunătăţirea rezultatelor noastre per total.”

Înainte de a se alătura echipei Stefanini, Eliza Irimia a lucrat în cadrul Vodafone România, unde timp de 13 ani a deţinut diferite funcţii de conducere, de la Manager Planificare & Control pentru trei dintre departamentele companiei, la Senior Manager al departamentului de Audit Intern şi apoi Director Financiar al Vodafone Shared Services România. Anterior, Eliza a fost Auditor Senior în cadrul KPMG România, dar a şi predat la catedra Academiei de Studii Economice pentru o perioadă de 2 ani.

”Legislaţia, fiscalitatea şi taxele sunt, în general, domenii în care au loc schimbări frecvente şi unde există numeroase deosebiri de la o ţară la alta, astfel că propunerea de a coordona departamentele financiare ale Stefanini din 11 ţări mi s-a părut o provocare extrem de interesantă”, spune Eliza Irimia. ”Am, însă, alături de mine o echipă tânără şi dedicată - de 25 de persoane - la nivel de EMEA şi asta ne va ajuta să ne îndeplinim toate sarcinile cu succes.”

Eliza Irimia este Doctor în Economie, absolvind în 2012 Magna cum Laude specializarea Corporate Finance din cadrul ASE Bucureşti. Este, de asemenea, licenţiată a Universităţii Politehnice din Bucureşti, cu specializarea Inginerie, şi deţine o certificare ACCA.

Eliza este pasionată de designul interior, vorbeşte fluent limba engleză şi are cunoştinţe de franceză şi italiană.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.