STB, anunţ important. Se reia circulaţia normală a autobuzelor. Reguli stricte şi o recomandare: Călătorii vor avea şi ochii acoperiţi

Postat la 05 mai 2020 155 afişări

STB, anunţ important. Se reia circulaţia normală a autobuzelor. Reguli stricte şi o recomandare: Călătorii vor avea şi ochii acoperiţi

Din 18 mai, transportul din Bucureşti va funcţiona la capacitate maximă, în contextul în care parcul auto al STB s-a redus cu 40% în această perioadă. STB le cere bucureştenilor să-şi protejeze nasul, gura, dar şi ochii.

Se va urca prin faţă, se va coborî pe celelalte uşi. Controlorii STB, sprijiniţi de Poliţia Locală, vor fi doar în zonele agglomerate. Călătorii vor păstra o distanţă de 1,5 m între ei.

Societatea de Transport Bucureşti va scoate în traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel că transportul în comun va funcţiona la capacitate maximă, anunţă Primăria Capitalei.

Astfel, în autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din Bucureşti, călătorilor li se recomandă să îsi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confectionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare).

Accesul în mijloacele STB va fi însă limitat: călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 m.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
autobuze,
calatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.