Statul dă 10.000 de euro pentru fiecare bebeluş. Care sunt condiţiile

Postat la 24 februarie 2016 2174 afişări

Statul dă 10.000 de euro pentru fiecare bebeluş. Care sunt condiţiile

Copiii care se vor naşte după 1 ianuarie 2018 ar putea primi de la statul român câte 10.000 de euro, pe care îi vor putea folosi după ce împlinesc 18 ani.

Începând cu anul 2018, copiii nou născuţi ar putea primi de la statul român suma de 10.000 de euro. Este o propunere făcută de reprezentanţii Partidului Noua Românie, care vor ca prin această măsură să îi ajute pe tineri să îşi continue studiile, să îşi deschidă o afacere sau chiar să îşi cumpere o casă. Potrivit proiectului,

statul deschide un cont la naşterea copilului în care virează apoi câte 300 de lei lunar.

PUBLICITATE

Conform proiectului, banii vor putea fi utilizaţi doar în momentul în care copilul a împlinit vârsta de 18 ani şi poate demonstra că a absolvit 12 clase. Aceşti bani pot fi folosiţi doar de titular şi numai în următoarele situaţii: pentru studii universitare, pentru a-şi cumpăra o locuinţă, pentru a-şi deschide o afacere sau pentru a se trata de vreo boală, în caz că este un tratament mai costisitor, titrează Vocea Românilor.

Cititi mai multe pe www.romaniatv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bebelus,
conditii,
copii,
deschidere,
folosire,
primire
/actualitate/statul-da-10-000-de-euro-pentru-fiecare-bebelus-care-sunt-conditiile-15085765
15085765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.