Statul a aprobat esalonarea unor datorii de 6,5 mil. lei, sub 1% din valoarea totala ceruta de firme

Postat la 31 mai 2011 46 afişări

Statul a aprobat pana la 11 mai un numar de 7 cereri depuse de firme pentru esalonarea la plata a unor datorii de 6,5 milioane lei, suma ce reprezinta mai putin de 1% din volumul total solicitat, reiese din datele transmise de ANAF agentiei MEDIAFAX.

Guvernul a decis la finele lunii martie ca firmele care au comenzi, dar se confrunta cu dificultati financiare din cauza crizei economice, vor avea posibilitatea sa esaloneze la plata obligatiile fiscale pe o perioada maxima de cinci ani, cu conditia achitarii obligatiilor curente si constituirii unei garantii. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a primit pana la data de 11 mai 528 cereri de esalonare, pentru obligatii fiscale restante in suma totala de 871,6 milioane de lei. Potrivit ordonantei, cererea contribuabilului de acordare a esalonarii la plata se solutioneaza de catre organele fiscale in termen de 60 de zile de la data inregistrarii cererii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
datorii,
esalonare,
stat,
valoare,
firme
/actualitate/statul-a-aprobat-esalonarea-unor-datorii-de-6-5-mil-lei-sub-1-din-valoarea-totala-ceruta-de-firme-8299651
8299651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.