Staţiunea de la malul mării care se transformă radical: va fi modernizată cu finanţarea europeană de aproape 20 de milioane de lei

Postat la 08 noiembrie 2018 1668 afişări

Staţiunea Saturn va fi modernizată cu bani europeni, valoarea totală a proiectului, care prevede modernizarea unor străzi, a iluminatului public, montarea de mobilier urban şi amenajarea unor spaţii verzi, fiind de aproape 20 de milioane de lei.

Staţiunea de la malul mării care se transformă radical: va fi modernizată cu finanţarea europeană de aproape 20 de milioane de lei

La Primăria Mangalia a fost lansat, joi, proiectul „Dezvoltare turistică în staţiunea Saturn”, finanţat din fonduri europene şi destinat creşterii numărului de turişti şi punerii în valoare a zonei de sud a litoralului.

 

Practic, în cadrul proiectului vor fi reabilitate trotuarele şi asfaltate drumurile, se va amplasa mobilier urban modern, se vor amenaja spaţiile verzi şi se va reface reţeaua de iluminat public a străzilor propuse pentru reabilitare, respectiv Lavrion, Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modernizare,
statiune,
finantare,
transformare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.