Start-up-ul local Retargeting.biz se poziţionează în topul partenerilor principali Facebook din Europa de Est

Autor: Andra Stroe Postat la 14 noiembrie 2018 82 afişări

Ca urmare a ritmului ascendent înregistrat la nivel internaţional, Retargeting.biz devine prima companie românească şi una dintre primele companii din Estul Europei care se poziţionează pe piaţă ca Facebook Marketing Partner.

Start-up-ul local Retargeting.biz se poziţionează în topul partenerilor principali Facebook din Europa de Est

Lansată în 2013 de Rareş Bănescu, Retargeting.biz este în momentul de faţă Facebook Marketing Partner şi Google Premium Partner. Totodată se clasează în topul celor mai apreciate companii la nivel mondial de către Facebook, devenind partener oficial.

“Sunt extrem de bucuros că rezultatele Retargeting.biz au ajuns să îi surprindă pe cei de la Facebook şi că doar în 3 luni de la lansarea Programmatic Ads am reuşit să devenim printre primele companii partenere Facebook şi Google din Estul Europei. Sunt foarte mândru de echipa Retargeting.”, spune Rareş Bănescu, founder şi CEO Retargeting.biz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europa de est,
pozitionare,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.