Starea baschetbalistului Lamar Odom s-a îmbunătăţit: Sportivul respiră fără aparate

Autor: Luminita Turcu Postat la 17 octombrie 2015 34 afişări

Starea baschetbalistului Lamar Odom, care a fost spitalizat, miercuri, după ce a fost găsit fără cunoştinţă într-un bordel din Nevada, s-a îmbunătăţit, acesta reuşind să respire fără ajutorul aparatelor, informează presa americană.

Potrivit sursei citate, sportivul a reuşit, vineri, să deschidă ochii şi să spună câteva cuvinte.

Lamar Odom a fost spitalizat, după ce ar fi consumat un medicament din plante înlocuitor pentru Viagra, el petrecându-şi ultimele weekendul trecut alături de mai multe femei.

Odom a fost transportat la spital cu ambulanţa, de la Pahrump la Las Vegas (100 kilometri), deoarece, din cauza înălţimii sale (2.08 metri), targa nu a încăput într-un elicopter. Odom a acuzat probleme la rinichi şi ficat.

În vârstă de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA în 2009 şi 2010 cu Los Angeles Lakers, iar în ultimii ani nu a mai evoluat din cauza dependenţei de droguri.

În 2009, Lamar Odom s-a căsătorit cu starleta Khloe Kardashian, cei doi având şi un reality-show intitulat "Khloe & Lamar". Odom şi Kardashian au divorţat în 2013.

Khloe, dar şi sora ei, Kim, s-au deplasat la Las Vegas pentru a fi alături de Odom.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BASCHET,
ODOM,
/actualitate/starea-baschetbalistului-lamar-odom-s-a-imbunatatit-sportivul-respira-fara-aparate-14852322
14852322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.