Starbucks va plăti cursuri universitare online pentru câteva mii de angajaţi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 iunie 2014 97 afişări

Starbucks va plăti cursuri universitare online pentru câteva mii de angajaţi

Conducerea Starbucks a anunţat că va asigura, pentru câteva mii de angajaţi, posibilitatea de a urma cursurile facultăţii din Arizona, relatează Business Insider.

College Achievement Plan va permite angajaţilor part time şi full time să aleagă între 40 de programe de studiu ce vor putea fi urmate online. Starbucks a anunţat că peste 135.000 de tineri sunt eligibile pentru a intra în program.

"Nu există niciun dubiu referitor la inegalitatea creată în Statele Unite, astfel că mulţi tineri sunt lăsaţi în urmă, fără posibilitatea de a-şi consolida studiile", a declarat CEO-ul Howard Schulz. "Întrebarea care ne vizează pe toţi este următoarea: acceptăm situaţia aceasta sau încercăm să facem ceva pentru a o schimba?"

Cursurile online ale Universităţii din Arizona costă în jur de 10.000 de dolari pe an.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/starbucks-va-plati-cursuri-universitare-online-pentru-cateva-mii-de-angajati-12766130
12766130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.