Star Storage reduce cu 30% costul cu producerea şi distribuirea de facturi, extrase de cont sau formulare de plată

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 ianuarie 2013 17 afişări

Compania Star Storage lansează conceptul OnePage care le permite companiilor să diminueze costurile cu producerea şi distribuirea documentelor tranzacţionale precum facturi, extrase de cont, formulare de plată, scrisori de confirmare, rapoarte şi altele cu peste 30%.

OnePage, soluţia lansată de furnizorul român de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii, este un concept de plic autoformat obţinut prin tipărirea, plierea şi sigilarea documentului tipărit pentru a rezulta un plic finit., prin care pot fi obţinute reduceri de costuri cu documentele tranzacţionale. Concret, sunt eliminate cheltuielile cu plicul şi consumul de hârtie scade cu 70%. În plus, exteriorul documentului-plic poate fi personalizat. "Conceptul OnePage reprezintă o inovaţie în domeniu şi este un concept revoluţionar. Nu se realizează un plic în sine, ci un material unitar - documentul tipărit, care se modelează sub forma unui plic şi are caracteristicile unui plic obişnuit ", a declarat Cătălin Păunescu, managing director al Star Storage.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Star Storage,
companii,
facturi,
onepage
/actualitate/star-storage-reduce-cu-30-costul-cu-producerea-si-distribuirea-de-facturi-extrase-de-cont-sau-formulare-de-plata-10517840
10517840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.