Spui "te rog" si scoti milionul! Povestea lui Craig Rowin (VIDEO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 23 ianuarie 2011 20 afişări

Craig Rowin, un tanar american in varsta de 27 de ani, ar putea deveni milionar dupa ce a publicat pe YouTube cateva clipuri in care le cerea milionarilor si miliardarilor din lume sa-i dea un milion de dolari. Pe 2 februarie va primi un cec pentru aceasta suma de la un milionar pe nume Benjamin, scrie ABC News.

Comedianul american Craig Rowin a avut o idee cel putin ingenioasa si aparent lipsita de vreo sansa de reusita. A publicat pe YouTube o serie de clipuri video in care ii roaga frumos pe milionarii din lume sa ii dea un milion de dolari.

"Please give me one million dollars" este fraza care il va face nu doar celebru, dar poate chiar si bogat pe Rowin, care a argumentat in clipuri ca pentru bogatii lumii un milion de dolari este o suma neinsemnata pe langa sutele de milioane pe care le detin, dupa cum scrie ABC News. Americanul a facut chiar o lista cu milionarii care ar putea sa ii dea acesti bani pe care ii cere fara sa aiba un motiv anume. "Nu m-am gandit ce voi face cu milionul", a spus Rowin intr-unul din clipurile de pe YouTube.

Pe 2 februarie la ora 20:00, americanul sustine ca va primi milionul de dolari intr-un loc public de la un milionar misterios pe nume Benjamin, care i-a trimis un document notarial unde isi ia angajamentul sa ii dea banii fara ca Rowin sa aiba vreo obligatie sa ii inapoieze.

Totul ar putea fi la fel de bine o gluma sau o campanie pentru vreo emisiune, avand in vedere ca Rowin este comedian si, dupa cum scrie pe site-ul personal, este scenarist si director al emisiunii "The Pretty Good Sports Show" difuzat pe ESPN si colaboreaza cu publicatia de pamflet The Onion. Americanul insista insa ca totul este real si ca va deveni milionar.

"Am indoielile mele", spune Brian Sercus, un fost coleg de facultate al lui Rowin, pentru ABC News. E adevarat, este un tip amuzant, dar n-a facut niciodata farse atat de elaborate, mai spune el. "E ridicol. Nu poate fi adevarat", comenteaza si Terry Nicol, un inginer din Philadelphia care urmareste spectacolele lui Rowin inca de pe vremea cand era in facultate.

Mai jos, VIDEOCLIPUL care l-ar putea face MILIONAR pe Craig Rowin ->>>>>>

Vezi in PAGINA URMATOARE videoclipul in care Craig Rowin anunta ca a castigat milionul ->>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
video,
Craig Rowin,
youtube,
cerere,
milion
/actualitate/spui-te-rog-si-scoti-milionul-povestea-lui-craig-rowin-video-7912438
7912438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.