"Spirală" MISA la marginea Capitalei: Peste 1.000 de yoghini vor să ajute la depăşirea "stării grave în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ"

Postat la 10 noiembrie 2012 58 afişări

Peste 1.000 de persoane participă sâmbătă, în Bucureşti, la o "spirală" organizată de MISA pe un câmp de la marginea sectorului 5, acţiuni similare având loc, potrivit organizatorilor, în mai multe oraşe din ţară.

Yoghinii din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) s-au adunat la ora 10.00 pe câmpul de lângă strada N. D. Cocea, dincolo de Prelungirea Ferentari. La "spirală" au venit şi mulţi oameni din afara Capitalei, în zonă fiind parcate zeci de maşini cu numere de Giurgiu, Dâmboviţa, Iaşi, Suceava, Alba, Maramureş sau înmatriculate în Bulgaria. Participanţilor li s-a recomandat ca în ziua evenimentului, până la terminarea acestuia, să nu mănânce nimic şi să bea doar apă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spirala,
misa,
bucuresti,
yoga
/actualitate/spirala-misa-la-marginea-capitalei-peste-1-000-de-yoghini-vor-sa-ajute-la-depasirea-starii-grave-in-care-se-afla-la-ora-actuala-umanitatea-si-planeta-pamant-10288940
10288940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.