Spinner-ul, noua jucărie la modă. Incredibil cât câştigă inventatoarea ei

Postat la 30 mai 2017 1556 afişări

O jucărie numită „spinner'', un fel de titirez cu două sau trei petale, s-a răspândit de curând cu repeziciune în şcoli.

Spinner-ul, noua jucărie la modă. Incredibil cât câştigă inventatoarea ei

Vândute pentru câţiva dolari, aceste ''hand spinners'' sau ''fidget spinners'' sunt vedeta surpriză a acestei primăveri, spune Frédérique Tutt, expertă în piaţa de jucării la cabinetul internaţional NPD Group. Statele Unite, iar de la sfârşitul lunii aprilie şi toate ţările europene ''sunt afectate de această nebunie rotativă'', spune aceasta.

În realitate, spinner-ul a fost creat acum două decenii de Catherine Hettinger din Florida, pentru a o distra pe fiica ei de şapte ani. Ea nu şi-a putut permite brevetul pentru jucăria devenită acum omniprezentă, aşa încât nu primeşte niciun penny din vânzări, dar insistă că este "mulţumită" de popularitatea ei bruscă, conform unui articol publicat la 5 mai de The Guardian.

Cititi mai multe pe www.csid.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jucarie,
castigare,
moda,
numire,
scoli,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.