„Spider-Man: No Way Home” înregistrează al treilea cel mai bun debut din istoria cinematografiei

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 decembrie 2021 41 afişări

„Spider-Man: No Way Home" a spulberat recordurile de încasări din perioada pandemiei în acest weekend, cu vânzări de bilete de 253 de milioane de dolari, relatează CNBC.

„Spider-Man: No Way Home” înregistrează al treilea cel mai bun debut din istoria cinematografiei

Nu numai că acesta este cel mai bun debut de film din 2021, dar este a treia cea mai bună deschidere din toate timpurile, după "Avengers: Endgame" şi "Avengers: Infinity War".

"No Way Home" de la Marvel nu se află la mare distanţă de "Infinity War", care a încasat 257,6 milioane de dolari în 2018. "Avengers: Endgame" este filmul cu cele mai mari încasări la deschidere din toate timpurile, cu 357,1 milioane de dolari, potrivit datelor Comscore.

La nivel internaţional, "No Way Home" a obţinut 334,2 milioane de dolari din 60 de pieţe, ceea ce a dus la încasări globale de 587,2 milioane de dolari, a treia cea mai mare valoare din toate timpurile.

Aproximativ 20 de milioane de persoane sunt aşteptate să vadă "Spider-Man: No Way Home", potrivit lui Steve Buck, directorul de strategie al EntTelligence, o firmă de cercetare. Aceasta reprezintă mai mulţi spectatori decât fiecare meci de acasă în timpul unui sezon al Ligii Naţionale de Fotbal, a spus el.

"Trăim un moment istoric în box office şi un moment la care se va face referire în anii următori", a declarat Paul Dergarabedian, analist senior de media la Comscore. "'No Way Home' a preluat conducerea cinematografelor din întreaga lume şi a captivat un public dornic de genul de distracţie cinematografică pură, de evadare, pe care numai mediul cinematografului o poate oferi."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
încasări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.