Spaniolii nu se vor uita la Euro 2016: nicio televiziune nu a cumpărat drepturile de televizare pentru competiţia europeană

Postat la 11 mai 2016 978 afişări

Spaniolii nu se vor uita la Euro 2016: nicio televiziune nu a cumpărat drepturile de televizare pentru competiţia europeană

Cotidianul francez L’Equipe anunţă în ediţia sa electronica faptul că nicio televiziune din Spania nu va prelua meciurile de la Campionatul European din Franţa.

Cu 30 de zile înainte de startul Campionatului European din Franţa nici măcar o singură televiziune din Spania nu a achiziţionat drepturile de difuzare ale meciurilor, potrivit Mediafax.

Este pentru prima data în istorie când se întâmplă acest lucru. Atât postul public de televiziune, cât şi posturile private au anunţat că nu vor plăti sumele cerute de UEFA: între 30 şi 40 de milioane de euro, din lipsă de fonduri.

Grupul Mediaset Espana, care a plătit 40 de milioane de euro pentru a transmite Campionatul European din 2012 a anunţat pierderi de peste 15 milioane de euro în urma acestei achiziţii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/spaniolii-nu-se-vor-uita-la-euro-2016-nicio-televiziune-nu-a-cumparat-drepturile-de-televizare-pentru-competitia-europeana-15308998
15308998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.