Spaima deturnarilor a lovit si aeroporturile indiene

Postat la 22 ianuarie 2010 11 afişări

Masurile de securitate au fost consolidate pe aeroporturile indiene, din cauza unor posibile tentative de deturnare din partea unor grupari apropiate organizatiei teroriste al-Qaida, au anuntat vineri surse oficiale.

Alerta a fost lansata de Ministerul indian al Aviatiei Civile, potrivit caruia in special zborurile companiei Air India ar putea fi tinta unor grupari islamiste apropiate organizatiilor teroriste al-Qaida sau Lashkar-e-Taiba.

Incidentele si restrictiile de pe aeroporturi tin prima pagina a News.bbc.co.uk. Jurnalistii scriu ca Marea Britanie a blocat zborurile spre Yemen si anunta noi masuri de securitate dupa incercarea esuata de atentat de la Craciun care a ingrijorat intreaga lume. Panica a ajuns si pe aeroportul din Munchen inchis partial din cauza laptopului unui pasager care a dat peste cap detectoarele de substante explozive.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
deturnari,
aeroporturi,
India,
terorism
/actualitate/spaima-deturnarilor-a-lovit-si-aeroporturile-indiene-5407087
5407087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.