Şova despre autostrada Sebeş - Turda: Trebuie să o finalizăm până în 2016 şi cred că o terminăm

Postat la 09 iunie 2013 43 afişări

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, a declarat, sâmbătă, la Blaj, că autostrada Sebeş - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro şi va trebui finalizată până în 2016, exprimându-şi încrederea că acest termen va fi respectat.

Şova despre autostrada Sebeş - Turda: Trebuie să o finalizăm până în 2016 şi cred că o terminăm

Dan Şova a spus că proiectul privind construcţia autostrăzii este într-o fază avansată, urmând ca în luna iulie să fie terminată documentaţia de transformare a drumului expres, propus iniţial pentru acest tronson, în autostradă, iar până în decembrie vor fi finalizate procedurile de licitaţie şi de atribuire a lucrării de construcţie.

"Suntem avansaţi, în luna iulie se termină documentaţia de transformare din drum expres în autostradă, până în decembrie vom avea terminate procedurile de licitaţie şi de atribuire, vom avea un contract semnat şi suntem obligaţi să finalizăm autostrada până în 2016, pentru că am reuşit să o introducem pe alocarea financiară 2007 - 2013. Va trebui terminată până în 2016, 78 de kilometri, este o investiţie de aproximativ 900 de milioane de euro, foarte importantă şi cred că o s-o terminăm”, a afirmat Dan Şova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-despre-autostrada-sebes-turda-trebuie-sa-o-finalizam-pana-in-2016-si-cred-ca-o-terminam-10944612
10944612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.