Şova: Am luat decizia de a mă autosuspenda din funcţiile deţinute în PSD

Autor: Departamentul Politic Postat la 25 martie 2015 62 afişări

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, miercuri, că a luat decizia de a se autosuspenda ”din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD” şi a susţinut că votul din Senat îi va permite să se apere ”aşa cum se cuvine”, dacă dosarul său va ajunge în instanţă.

Şova a mai susţinut, într-o declaraţie remisă MEDIAFAX, că DNA are ”toate mijloacele necesare pentru a putea finaliza cercetările” în cazul său şi că ”justiţia nu se efectuează prin arestări, ci prin judecata şi decizia judecătorilor”.

Şova era vicepreşedinte al PSD, funcţie în care a revenit după ce CEXn al partidului a aprobat în luna ianuarie revocarea deciziei de excludere a sa din partid.

Rezultatul oficial al votului senatorilor în cazul cererii DNA vizându-l pe Dan Şova a fost de 79 de opţiuni "pentru", 67 "contra", iar cinci voturi au fost anulate.

Potrivit anunţului oficial făcut în plen, în urma numărătorii voturilor, ca urmare a faptului că nu a fost întrunit votul majorităţii senatorilor, Senatul nu a încuviinţat arestarea preventivă a lui Dan Şova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ŞOVA,
PSD,
/actualitate/sova-am-luat-decizia-de-a-ma-autosuspenda-din-functiile-detinute-in-psd-14055075
14055075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.