Soţia l-a distrus după ce i-a luat toţi banii munciţi într-o viaţă, a fost arestat după ce a clonat carduri, iar azi viaţa i s-a schimbat total. Ce se întâmplă cu românul celebru ajuns o "ruină"

Postat la 08 noiembrie 2018 730 afişări

Soţia l-a distrus după ce i-a luat toţi banii munciţi într-o viaţă, a fost arestat după ce a clonat carduri, iar azi viaţa i s-a schimbat total. Ce se întâmplă cu românul celebru ajuns o "ruină"

Claudiu Răducanu (41 de ani), unul dintre personajele fotbalului românesc la începutul anilor 2000, a primit, în sfârşit, o veste bună. După ce soţia l-a lăsat fără banii strânşi în cariera de fotbalist şi autorităţile din Mexic l-au prins cu carduri clonate, fostul atacant pare că-şi revine din corzi, o instanţă din Craiova acordându-i o vilă care ajunsese în posesia fostei consoarte.

 

De-a lungul ultimilor ani, Răducanu a trăit un adevărat calvar. Tot ce a strâns din salarii, prime şi bonusuri în cariera de fotbalist s-a dus pe apa sâmbetei din cauza soţiei care l-a lăsat lefter, după divorţ, dar situaţia pare că se îmbunătăţeşte. Luni, o instanţă din Craiova i-a dat dreptul de a reintra în proprietatea unei vile din oraş, ajunsă tot la soţia sa, iar acesta poate fi momentul care-i poate debloca viaţa celui poreclit, cândva, "Blocnotes".

 

Fost jucător la Steaua, Craiova, Espanyol (Spania), Arminia Bielefeld (Germania) sau Nea Salamis (Cipru), Claudiu Răducanu a strâns foarte mulţi bani în cariera de fotbalist, dar şi-a pus toată încrederea în cea despre care credea că-i va sta alături toată viaţa. S-au căsătorit, i-a dat pe mână aproape întreaga avere, iar divorţul l-a dus în pragul disperării: toţi banii, toate bunurile i-au rămas soţiei, iar Răducanu a fost nevoit să înceapă o nouă viaţă. Aşa a ajuns şi la un pas de închisoare.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.