Sosirea tatălui lui Snowden va fi anunţată după întâlnirea acestuia cu fiul său

Postat la 14 august 2013 52 afişări

Tatăl fugarului american Edward Snowden va sosi în Rusia în zilele următoare, dar venirea sa va fi anunţată abia după ce va avea loc întâlnirea cu fiul său, a declarat miercuri o sursă apropiată dosarului pentru agenţia Interfax.

Sosirea tatălui lui Snowden va fi anunţată după întâlnirea acestuia cu fiul său

 "Vizita lui Snowden-tatăl şi a persoanelor care îl însoţesc va avea un caracter confidenţial, dintr-un motiv evident. Lumea va afla despre venirea lor abia după ce tatăl şi fiul se vor fi întâlnit într-un loc secret", a spus această sursă.

Lon Snowden, tatăl fostului consultant al serviciilor americane de informaţii Edward Snowden, a obţinut săptămâna trecută o viză rusească, după ce a fost invitat în această ţară de către avocatul rus al fiului său, Anatoli Kucerena.

Avocatul, singura persoană care se află în contact cu fugarul şi care comunică cu presa, se află, în mod oficial, în concediu şi nu poate să fie contactat până în septembrie.

Edward Snowden a obţinut pe 1 august un azil temporar în Rusia pentru o perioadă de un an, după ce a petrecut peste o lună în zona de tranzit, pe Aeroportul Şeremetievo din Moscova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sosirea-tatalui-lui-snowden-va-fi-anuntata-dupa-intalnirea-acestuia-cu-fiul-sau-11252447
11252447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.