Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca şi Octavian Ţurcan, reţinuţi pentru delapidare şi spălare de bani

Postat la 07 noiembrie 2011 20 afişări

Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vîntu au fost reţinuţi luni pentru 24 de ore, de procurorii care vor cere arestarea lor preventivă pentru delapidarea Petrom Service SA şi spălare de bani, prejudiciul fiind de peste 83 de milioane de euro.

Omul de afaceri Octavian Ţurcan a fost reţinut, alături de Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vîntu, în dosarul privind delapidarea Petrom Service, el fiind scos din sediul Parchetului instanţei supreme cu cătuşe la mâini.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, luni, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 ore a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca, pentru delapidare în dauna Petrom Service SA şi spălare a banilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-liviu-luca-si-octavian-turcan-retinuti-pentru-delapidare-si-spalare-de-bani-8948198
8948198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.