Sorin Ovidiu Vintu, arestat 29 de zile pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Postat la 10 septembrie 2010 90 afişări

Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alex Stoian au fost arestati, in noaptea de joi spre vineri, pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa. Dupa pronuntarea deciziei Tribunalului Bucuresti, Vantu a strigat spre judecatoare: "Rusine, doamna, rusine!".

O judecatoare a Tribunalului Bucuresti a emis mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, valabile pana pe 8 octombrie, pe numele celor trei inculpati, care pot contesta decizia sa la Curtea de Apel a Capitalei.

Inculpatii au anuntat ca vor face recurs la Curte. Vantu, inainte de a fi scos din boxa acuzatilor, a declarat: "Asistati la cea mai cumplita perioada din istoria Romaniei de dupa 1989".

Tribunalul Bucuresti a judecat, joi noapte, cererea Parchetului de arestare a lui Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alexandru Stoian, retinuti in cazul fugii din tara a lui Nicolae Popa - condamnat, in lipsa, la 15 ani de detentie pentru fraudarea a peste 300.000 de investitori FNI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Vantu,
arest,
stenograme,
Nicolae Popa
/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-arestat-29-de-zile-pentru-favorizarea-lui-nicolae-popa-7175974
7175974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.