Sorin Ovidiu Vantu nu a mai fost audiat la Parchet din 2003

Postat la 09 septembrie 2010 14 afişări

Sorin Ovidiu Vantu nu a fost audiat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 2003, cand a spus ca ancheta are o alta conotatie, iar procurorul Irinel Paun nu a mai facut niciun demers procedural, in afara de a-l scoate de sub urmarire sau de a decide neinceperea urmaririi penale.

Procurorul Irinel Paun, fost sef de sectie de la DNA, este cel care a emis solutiile de scoatere de sub urmarire penala sau de neincepere a urmaririi penale a omului de afaceri sau a ridicat interdictiile impuse de colegii sai lui Sorin Ovidiu Vantu.

Desi, in 2003, Maria Vlas si Ovidiu Vantu au fost trimisi impreuna, in fata instantei, Tribunalul Bucuresti a decis, in 19 iulie 2004, prin incheiere de sedinta, separarea dosarului FNA - Banca Agricola, pentru completarea urmaririi penale, invocind articolul 332 din Codul de procedura penala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ICCJ,
retinere,
Sorin Ovidiu Vantu,
FNA,
FNI,
audieri
/actualitate/sorin-ovidiu-vantu-nu-a-mai-fost-audiat-la-parchet-din-2003-7168604
7168604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.