Sophia deschide un nou magazin şi ajunge la 23 de spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 decembrie 2014 269 afişări

Sophia, producător şi editor de colecţii de perdele şi draperii, a deschis un nou magazin, în complexul ieşean Palas Mall, în urma unei investiţii de circa 15.000 de euro.

Sophia deschide un nou magazin şi ajunge la 23 de spaţii

Primul magazin a fost deschis în 2004 la Iaşi, iar reţeaua Sophia a ajuns în prezent la 23 de magazine în România şi Republica Moldova, dintre care 16 funcţionează în regim de  franciză, operate de tot atâţia parteneri, şi şapte în regim propriu. Firma a participat la realizarea unor proiecte de restaurare, cum sunt Muzeul Unirii din Iaşi, Teatrul Naţional din Iaşi, Muzeul Poni Cernătescu din Iaşi, Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, dar în lucrări din reşedinţe private, hoteluri, pensiuni, restaurante şi cafenele. 

Încasările Sophia de anul trecut au fost de 4,7 milioane de lei, afacerea având 54 de angajaţi, dintre care 25 lucrează în producţie.

Francizele Sophia se adresează cu predilecţie doamnelor pasionate de decoraţiuni interioare, cu un simţ estetic bine dezvoltat, compania punându-le la dispoziţie resurse pentru promovarea magazinului pe plan local, stocuri, producţie personalizată, training şi consultanţă de specialitate pentru dezvoltarea business-ului.

„Suntem unicul francizor din România din domeniul decoraţiunilor interioare textile,” a declarat Anamaria Ştefan, manager al Sophia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenoriat,
Sophia,
perdele,
Anamaria Stefan
/actualitate/sophia-deschide-un-nou-magazin-si-ajunge-la-23-de-spatii-13723812
13723812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.