Sondaj CNN: Donald Trump, posibilul contracandidat al lui Obama la prezidentialele din 2012

Postat la 15 aprilie 2011 55 afişări

Donald Trump, omul de afaceri american si realizatorul emisiunii Ucenicul (The Aprentice), s-a clasat pe locul intai in randul celor mai populari posibili candidati ai Partidului Republican la alegerile prezidentiale din 2012, potrivit unui sondaj realizat de CNN, scrie CBS News. El s-a aflat la egalitate cu fostul guvernator din Arkansas, Mike Huckabee, care a obtinut tot 19 procente.

Cu toate acestea, Donald Trump nu este considerat deocamdata un candidat viabil al republicanilor pentru alegerile prezidentiale de anul viitor, scriu jurnalistii americani. Rezultatele obtinute in cadrul sondajului reflecta popularitatea magnatului care se bucura de o atentie mediatica mare, dar si faptul ca alegatorii republicani nu s-au hotarat inca pe cine vor sustine in 2012.

Trump a intrat in atentia presei cand s-a aratat suspicios in legatura cu cetatenia americana a presedintelui Barak Obama. Totusi, statul a confirmat ca Obama s-a nascut in Honolulu, Hawaii.Trump a declarat luni ca, daca va pierde votul republican, va candida ca independent, fiind dispus sa cheltuiasca 600 de milioane de dolari in campania electorala.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sondaj CNN,
Donald Trump,
contracandidat,
Obama
/actualitate/sondaj-cnn-donald-trump-posibilul-contracandidat-al-lui-obama-la-prezidentialele-din-2012-8160208
8160208
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.