Solstiţiul de vară 2016, cea mai lungă zi din an. Tradiţiile păgânilor din Europa cu ocazia debutului verii astronomice

Postat la 21 iunie 2016 1329 afişări

Solstiţiul de vară marchează cea mai lungă zi a anului, de obicei pe 21 iunie - 20 iunie, în anii bisecţi.

Solstiţiul de vară 2016, cea mai lungă zi din an. Tradiţiile păgânilor din Europa cu ocazia debutului verii astronomice

Marţi, 21 iunie, este cea mai lungă zi a anului 2016, eveniment care marchează debutul verii astronomice. Un moment semnificativ al anului, solstiţiul de vară este asociat cu diverse tradiţii populare în toată lumea, de sorginte păgână şi creştină.

Un moment semnificativ al anului, solstiţiul de vară este adesea asociat cu tradiţii populare care marchează noi începuturi.

Află aici totul despre solstitiul de vară, cea mai lungă zi din an. Care sunt tradiţiile cu ocazia debutului verii astronomice

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
traditii,
vara,
europa,
debut,
crestinism,
asociere
/actualitate/solstitiul-de-vara-2016-cea-mai-lunga-zi-din-an-traditiile-paganilor-din-europa-cu-ocazia-debutului-verii-astronomice-15501870
15501870
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.