SOLIDARITATE: Patronul unei firme de pază donează măşti familiilor care au nevoie

Postat la 30 martie 2020 121 afişări

SOLIDARITATE: Patronul unei firme de pază donează măşti familiilor care au nevoie

Patronul unei firme de pază din Buzău a decis să împartă, gratuit, măşti de protecţie, familiilor din municipiu. A avut peste 11.000 de bucăţi dar acestea au fost prea puţine în comparaţie cu cererea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mihai Coşconel a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu a făcut acest gest pentru reclamă. Măştile de protecţie pe care a decis să le distrubuie gratuit au fost confecţionate din bumbac, în secţia de confecţii pe care o deţine.

„Mii de bucăţi. Noi le-am produs. Am încercat să mulţumim pe toată lumea. Se pare că lumea chiar are nevoie şi nu găseşte. Din solidaritate am făcut. M-am gândit şi am considerat că sunt destule persoane care ar dori şi poate nu au bani să cumpere având în vedere că una costă şi 11 lei”, a declarat patronal firmei de pază.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paza,
buzau,
familii,
firme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.