ŞOCANT ce au găsit legiştii la autopsia asistentei de la Marius Nasta care a murit după ce s-a vaccinat

Postat la 12 februarie 2021 5743 afişări

ŞOCANT ce au găsit legiştii la autopsia asistentei de la Marius Nasta care a murit după ce s-a vaccinat

Cauza decesului asistentei de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta, care a murit la şapte zile după ce a primit a doua doză de vaccin, rămâne în continuare învăluită în mister. Surse judiciare au declarat pentru GÂNDUL.RO că, în prezent, nu s-a putut stabili cauza morţii asistentei medicale şi este nevoie de analize suplimentare.

Medicii aşteaptă analizele de laborator

Deşi cu toţii se aştepau să se facă lumină în cazul decesului asistentei, necropsia a scos la iveală că femeia, în vârstă de 55 de ani, nu avea leziuni la nivelul organelor. În prezent, legiştii nu au putut stabili dacă există vreo legătura între decesul asistentei şi vaccinul anti-COVID.

Totodată, sursele judiciare au precizat că medicii legişti aşteaptă analizeze de laborator, în urma cărora sunt prelevate probe din fiecare organ: probe toxicologie şi examenul de anatomie patologică.

Beatrice Mahler: „Colega noastră nu a avut reacţii adverse”

Femeia avea 55 de ani, şi a decedat la domiciliu, la şapte zile distanţă după a doua doză de rapel, efectuată pe 21 ianuarie. Contactată de GÂNDUL, Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, a confirmat decesul şi a declarat că „nici după prima doză, nici după rapel nu au fost reacţii adverse”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asistenta,
autopsie,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.