Şocant: Ce au găsit inspectorii când au început verificările la fast-fooduri

Postat la 24 mai 2018 200 afişări

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj au amendat cu 30.000 de lei o firmă de tip fast-food–shaormerie unde au fost descoperite produse de carne de porc cu durata de expirare despăşită de 45 de zile, dar şi frigidere ruginite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şocant: Ce au găsit inspectorii când au început verificările la fast-fooduri

Potrivit unui comunicat al CJPC Cluj transmis, miercuri, aproape 25 de kilograme de produse au fost oprite definitiv de la comercializare.

“În urma unui control efectuat de catre comisarii CJPC Cluj în unităţi de alimentaţie publică tip Fast Food - Shaormerii s-a identificat un operator economic de pe raza judetului Cluj, la care s-au descoperit mai multe deficienţe printre care produse de carne porc lucru cu data durabilităţii minimale depăşită cu până la 45 zile şi frigidere în care erau depozitate produsele care prezentau suprafeţe cu pete de rugină în exces. Operatorul economic respectiv a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 30.000 lei, iar cantitatea de 23.93 kg produse au fost oprite definitiv de la comercializare. De asemenea, s-a dispus măsura opririi temporare a activităţii din blocul alimentar până la remedierea deficienţelor”, se arată în documentul citat.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.