ŞOCANT! Căpitanul uneia dintre cele mai iubite echipe din România ajunge după gratii. A bătut o femeie cu bâta de baseball

Postat la 18 iulie 2018 169 afişări

Judecătoria Craiova l-a condamnat la un an şi două luni de închisoare cu executare pe portarul Andrei Preda, poreclit "Gogoaşă", cel care e căpitanul echipei FC U Craiova 1948, din liga a treia, formaţie patronată de Adrian Mititelu.

ŞOCANT! Căpitanul uneia dintre cele mai iubite echipe din România ajunge după gratii. A bătut o femeie cu bâta de baseball

Preda, 29 de ani, a bătut o persoană cu o bâtă de baseball şi acum va plăti. Judecătorii au decis să-l condamne la un an şi două luni de închisoare, dar decizia poate fi contestată cu apel, anunţă Gazeta de Sud.

Ce s-a întâmplat: La data de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din Craiova, a izbucnit un conflict între portarul FC U Craiova şi o altă persoană, goalkeeperul fiind deranjat că aceasta a claxonat de câteva ori pentru că îi fusese blocată maşina în parcare.

"Pentru a atenţiona persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a ieşit în faţa imobilului şi i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului că partea civilă i-a adresat, la rândul său, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuinţa sa, de unde a revenit având asupra sa o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul şi bâta de baseball în zona capului şi peste corp", au precizat procurorii, potrivit gds.ro.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.