ŞOC pe piaţa bancară din România! ING a dat LOVITURA anului. Anunţul pe care trebuie să îl ştie toţi clienţii.

Postat la 18 decembrie 2018 22252 afişări

ING Bank, sucursala locală a grupului olandez cu acelaşi nume, lucrează în prezent la introducerea funcţionalităţii de deschidere a unui cont bancar 100% online pentru persoanele fizice prin intermediul platformei de internet banking, serviciul urmând să fie disponibil anul viitor, a declarat Robert Anghel, head of mobile payments în cadrul ING Bank România.

ŞOC pe piaţa bancară din România! ING a dat LOVITURA anului. Anunţul pe care trebuie să îl ştie toţi clienţii.

„Următoarea funcţionalitate pe care o vom introducere va consta în po­si­bilitatea deschiderii unui cont 100% online. Vrem să oferim clienţilor posi­bilitatea de a avea o relaţie 100% digi­tală cu banca“, explică Robert Anghel. Tot­odată, Vlad Stănilescu, head of digi­tal channels, spune că obiectivul ING este de a crea „o bancă într-o aplicaţie“.

Serviciul de deschidere a unui cont 100% online este disponibil din luna decembrie a acestui an la BCR, cea mai mare bancă locală după active. În timp ce ING lucrează la această funcţio­na­litate, BCR lucrează la introducerea plă­ţii cu mobilul, serviciul care este dis­ponibil la ING din vara acestui an şi care s-a bucurat de o „rata spectacu­loasă“ de adopţie, potrivit reprezen­tanţilor ING Bank.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing,
romania,
clienti,
anunt,
lovitura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.