SMINTEALĂ: Cireşi înfăşuraţi cu sârmă ghimpată să nu poată mânca copiii fructele

Postat la 03 iunie 2018 1120 afişări

Sminteală în toată regula pe str. Mesteacănului din Bistriţa! Decât să mânânce copiii cireşele, mai bine să stea să se uite la ele, e mai sănătos! La ce le poate mintea unora care apără cireşele de copii, ar fi bine ca şi pe viitor să se ferească de acest cireş, nu de alta, dar otrava pusă pe fructe s-ar putea să nu se vadă ca şi sârma ghimpată, şi să ştie cei mici de pe acum să se ferească.

SMINTEALĂ: Cireşi înfăşuraţi cu sârmă ghimpată să nu poată mânca copiii fructele

Fiecare bloc îşi are trăzniţii lui. Dar pe Mesteacănului, locatarii au parte de ceva special, vecini care mai bine ar vedea copii sfâşiaţi de sârmă ghimpată dacă ar îndrăzni să râvnească la cireşe.

 

Ieri dimineaţă, locatarii din zonă s-au trezit că cireşul din curtea blocului a fost înfăşurat temeinic cu câţiva metri de sârmă ghimpată, care, fără îndoială, vor ţine departe orice copil care ar îndrăzni să poftească la fructe.

 

Anul trecut, acelaşi/aceiaşi vecini care apără cireşul de copiii pofticioşi i-au tăiat crengile, să nu poată copiii să ajungă la ele. Se pare că metoda n-a prea dat roade, aşa că anul acesta s-a trecut la faza pe sârmă ghimpată. Cu siguranţă nimeni nu se va putea atinge de cireş, astfel că fructele se vor usca în pom, care a devenit astfel unul ornamental.

 

Mai multe detalii, pe Bistriţeanul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
refuz,
urcare,
aparat,
fructe,
bistrita,
imagini,
ziar,
strada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.