Smart Business: ​Cum a ajuns un antreprenor de 27 de ani să facă un business inspirat dintr-un joc pe calculator? - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 02 august 2018 2656 afişări

De la un teren de tenis desenat cu cretă în spatele blocului, pânâ la un business inspirat de unul dintre jocurile pe calculator ale copilăriei sale nu a fost decât un pas pentru Vlad Zamfir, în vârstă de 24 de ani, antreprenor de când se ştie. Câţi bani poţi să faci dintr-o arenă de airsoft şi care sunt planurile tânărului în continuare? Veţi putea afla astăzi de la ora 15:00, la SMART BUSINESS.

Smart Business este o emisiune în care dorim să vi-i prezentăm pe reprezentanţii noii generaţii de antreprenori, cei care au avut curajul să dezvolte pe piaţa locală afaceri ieşite din tipar. Sunt talentaţi, pragmatici, depăşesc piedici şi îşi transformă ideile în branduri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.