Slăbeşti sau îţi pierzi locul de muncă: O companie aeriană a cerut personalului de cabină să slabească 15 kg până în iulie

Postat la 07 ianuarie 2019 61 afişări

O companie aeriană din Pakistan transmis personalului de cabină că trebuie să slăbească, altfel riscă pierderea locului de muncă. O înştiinţare a fost trimisă către 1.800 de angajaţi de către managerii companiei, în care aceştia îi avertizau că ar putea fi cântăriţi în lunile următoare.

Slăbeşti sau îţi pierzi locul de muncă: O companie aeriană a cerut personalului de cabină să slabească 15 kg până în iulie

Însoţitorilor de zbor li se vor da sarcini la sol dacă aceştia nu ajung la ţinta de greutate.

 

Se pare că Pakistan International Airlines a primit plângeri din partea clienţilor în legătură cu greutatea personalului, acest lucru ducând la îngrijorările managerilor cum că personalul ar arăta neîngrijit.

Notificarea a fost făcută publică, după ce a fost obţinută de ARY News.

 

Orice angajat care va avea peste 15 kg de la greutatea dorită după 31 ianuarie 2019, va fi lăsat la sol şi i se va face referire la Centrul Medical pentru o evaluare medicală şi tratament până când greutatea corporală va ajunge la standardul dorit.

 

Angajaţii au timp până la 1 iulie să îşi schimbe greutatea, conform înştiinţării.

 

Nu este clar care este greutatea dorită, dar un purtător de cuvânt a afirmat că notificarea a reprezentat un simplu mod de a le reaminti angajaţilor că trebuie să fie slabi, dar şi apţi din punct de vedere fizic.

 

Mashhood Tajwar, un purtător de cuvânt pentru companie, a confirmat că notificarea este reală, şi de asemenea, este o procedură normală, de rutină, conform CNN.

 

Acesta a spus că iniţiativa are rolul de a îmbunătăţi aspectul şi sănătatea personalului. Mai mult, el a insistat că Pakistan International Airlines nu este singura companie cu astfel de cereri.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
slabire,
personal,
companie aeriana,
munca,
pakistan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.