Skanska vinde prima clădire din Green Court Bucharest pentru 44 de milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 27 noiembrie 2014 157 afişări

Skanska vinde prima clădire din Green Court Bucharest pentru 44 de milioane de euro

Dezvoltatorul de clădiri Skanska a anunţat vânzarea primei clădiri din Green Court Bucharest. Tranzacţia de aproximativ 44 de milioane de euro a fost semnată cu compania de investiţii în imobiliare Globalworth Real Estate Investments Ltd, iar finalizarea acordului este programată pentru trimestrul II din 2015.

Prima clădire din Green Court Bucharest are o suprafaţă închiriabilă de 19.500 mp şi a fost inaugurată oficial în luna octombrie, 2014. În prezent clădirea este închiriată în proporţie de 91%, printre chiriaşi numărându-se  Schneider Electric România, Orange România, LS Travel Retail România şi Corporate Management Events. Clădirea va fi inchiriată complet până la finalizarea tranzacţiei.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de către Skanska în România. Proiectul este format din trei clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. Grupul Skanska a înregistrat venituri totale de 133 miliarde coroane suedeze şi are în prezent 57.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cladire,
vanzare,
romania,
venituri,
retail,
investitii
/actualitate/skanska-vinde-prima-cladire-din-green-court-bucharest-pentru-44-de-milioane-de-euro-13656329
13656329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.