Reacţia Enel după ce şeful companiei din România s-a sinucis: Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident

Autor: Iuliana Roibu Postat la 27 noiembrie 2014 540 afişări

Comunicatul de presă transmis de compania Enel la mai puţin de o oră distanţă de momentul în care Matteo Cassani s-a sinucis sugerează ipoteza unui accident.

Reacţia Enel după ce şeful companiei din România s-a sinucis: Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident

”Vă informăm că astăzi a avut loc o tragedie, în care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, şi-a pierdut viaţa. Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare”, se arată în poziţia companiei.

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
enel,
matteo cassani
/actualitate/reactia-enel-dupa-ce-seful-companiei-din-romania-s-a-sinucis-nu-cunoastem-circumstantele-acestui-accident-13656287
13656287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.