SIVECO Romania deschide un nou birou comercial în Turcia, la Ankara

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 octombrie 2013 188 afişări

Dupa deschiderea birourilor din Belgia, Bruxelles, Emiratele Arabe Unite, Dubai şi a celui din Kazahstan, Almaty, SIVECO Romania a inaugurat o nouă sucursala în Turcia, la Ankara, în incinta Armada Business Centre. Reprezentantul SIVECO la Ankara este Marian Murguleţ, director general.

SIVECO Romania deschide un nou birou comercial în Turcia, la Ankara

Primul contract important al SIVECO in Turcia, cel pentru dezvoltarea si implementarea sistemului computerizat NCTS - New Computerized Transit System - la Autoritatea Nationala Vamala din Turcia, a fost demarat in anul 2009. Sistemul IT destinat vamilor consta intr-o suita de aplicatii interoperabile, integrate si accesibile, care faciliteaza schimbul electronic de date in cadrul proceselor vamale de baza.

Acesta ajuta la cresterea eficientei procedurilor de tranzit, la prevenirea si detectarea fraudelor, accelerarea si securizarea operatiunilor desfasurate in cadrul unei proceduri de tranzit, imbunatatirea comunicarii si coordonarii intre administratiile vamale.

In 2012, International Project Management Association (IPMA), una dintre cele mai respectate autoritati in managementul de proiect, a desemnat SIVECO Romania Finalista la categoria "Proiecte de dimensiuni medii" pentru solutia de eCustoms dezvoltata si implementata la Autoritatea Nationala Vamala din Turcia.

"SIVECO este prezenta in Turcia cu solutia eCustoms implementata la Autoritatea Nationala Vamala, insa intentionam sa demaram noi proiecte de eGoverment prin implementarea solutiilor de eLearning, eAgriculture, eHealth, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP). Proiectele vor fi implementate in colaborare cu parteneri locali importanti, iar in activitatile sucursalei se vor implica atat angajati romani, cat si resurse locale, angajate pe baza proiectelor derulate.

Este notabil interesul comercial al furnizorilor globali de tehnologie pentru proiectele educationale din Turcia, tara cu una dintre cele mai consistente investitii IT din lume alocate educatiei", spune Marian Murgulet, Directorul General SIVECO Turcia.

De peste doua decenii, SIVECO desfasoara proiecte complexe de eLearning, eHealth, eCustoms si Credit Bureau in Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Kazahstan, Algeria, Serbia, Arabia Saudita, Cipru, Macedonia, Bahrein, Kuweit, Egipt, Oman, Maroc, Belgia, Luxemburg, Belarus.

"Expansiunea internationala a companiei, accelerata in ultimii 8 ani, a condus la realizarea a peste 30% din cifra de afaceri din export de know how, solutiile de eLearning detinand preponderenta. Avem semnate deja contracte multianuale de informatizare. Din punct de vedere financiar, vizam o crestere la 50% a ponderii exporturilor in cifra de afaceri a companiei", spune Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siveco-romania-deschide-un-nou-birou-comercial-in-turcia-la-ankara-11510279
11510279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.