Siveco, în topul furnizorilor de eLearning din Europa

Autor: Dorin Oancea Postat la 23 iunie 2013 196 afişări

Siveco România este în clasamentul european al furnizorilor de eLearning EdTech 20, fiind singura firmă din Europa Centrală şi de Sud-Est aflată în acest top, care reuneşte cele mai inovatoare şi dinamice companii de eLearning la nivel european.

Siveco, în topul furnizorilor de eLearning din Europa

Clasamentul continental al liderilor în furnizarea de soluţii educaţionale este dominat de firme din Marea Britanie şi din ţările nordice, topul realizat de Edxus Group, compania de tehnologie în educaţie şi IBIS Capital, specializată în consultanţă şi investiţii media, clasamentul EdTech promovând exemplele de "best practices" în domeniul eLearning. În evaluarea firmelor, juriul a avut în vedere: inovaţia, impactul asupra pieţei, dimensiunea proiectelor derulate şi performanţa financiară înregistrate la nivelul anului trecut de fiecare furnizor european de eLearning.

"Practic, în afară de o firmă din Rusia, toţi nominalizaţii vin din Marea Britanie, Germania, Danemarca, Irlanda, Islanda. Avem astfel cea mai corectă imagine asupra pieţei europene de eLearning, în care echipa noastră concurează de la egal la egal cu cele mai mari nume din domeniul informatizării educaţiei", a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general al Siveco România.

Dacă din punct de vedere geografic este mai mult decât evidentă dominaţia firmelor din ţările nordice, care evoluează pe pieţe mature, extrem de concurenţiale, din punct de vedere al tendinţelor esenţiale în privinţa tehnologiilor în educaţie, competiţia EdTech pune în prim-plan noile generaţii de SaaS (software as a service), platforme instrucţionale, conţinut multimedia şi funcţionalităţi de analiză care permit învăţarea adaptivă şi derularea de procese de testare.

Soluţiile de eLearning dezvoltate de Siveco România acoperă o arie extinsă, de la crearea de conţinut educaţional interactiv (peste 45.000 de obiecte de învăţare) la dezvoltarea de platforme de eLearning şi portaluri educaţionale. Acestea sunt adresate unui public variat: elevi, profesori, studenţi, angajaţi, factori de decizie din sistemul educaţional, fiind utilizate de peste 25.000 de şcoli din Europa, Orientul Mijlociu, ţările din zona CIS şi Africa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siveco-in-topul-furnizorilor-de-elearning-din-europa-11008142
11008142
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Dezvoltatorii vor lua în vizor hotelurile vechi pentru a le demola şi pentru a dezvolta hoteluri şi blocuri noi. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, editor-prezentator ŞTIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.