Siveco este acreditată să furnizeze soluţii informatice în reţeaua dealerilor Dacia şi Renault

Postat la 18 ianuarie 2013 12 afişări

Renault, cea mai importantă marcă auto la nivel european, a oferit companiei Siveco acreditarea de a implementa un sistem informatic necesar dealerilor din reţeaua proprie, certificarea confirmând compatibilitatea cu sistemele informatice pentru mărcile Dacia şi Renault.

Potrivit unui comunicat remis, joi, agneţiei MEDIAFAX, Siveco Romania, companie condusă de Irina Socol, a dezvoltat o aplicaţie de tip Dealer Management System (DMS) compatibilă cu sistemele informatice pentru mărcile Dacia/Renault utilizate în România, iar în urma acreditării va putea implementa aplicaţia şi interfeţele DMS certificate la reparatorii autorizaţi Dacia/Renault din România.

Siveco va asigura instalarea arhitecturii software necesare pentru funcţionarea sistemului şi suportul tehnic, mentenanţa hardware, software şi servicii de consultanţă. "Cu sistemul DMS de la Siveco dealerii vor beneficia de o creştere semnificativă a eficienţei financiare şi o evidenţă clară a tuturor operaţiunilor desfăşurate într-un service Renault, avantaje care se vor reflecta în calitatea serviciilor oferite clienţilor", a declarat Lăcrămioara Bârseti, Director departament Siveco Applications.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Siveco,
Dacia,
Renault
/actualitate/siveco-este-acreditata-sa-furnizeze-solutii-informatice-in-reteaua-dealerilor-dacia-si-renault-10486489
10486489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.