Situaţie revoltătoare la o creşă din Iaşi: Copii de 2-3 ani, jigniţi şi învăţaţi să înjure de educatoare. Limbaj greu de imaginat

Postat la 19 aprilie 2019 35 afişări

Copiii dintr-o creşă cu program prelungit din Iaşi sunt învăţaţi să înjure şi sunt jigniţi de educatoare, care le spune celor mici că sunt „nespălaţi”, „porci” şi „put ca un dihor”. Unei fetiţe, cea care ar trebui să o educe îi spune „Îţi miroase a s..ă oleacă”.

Situaţie revoltătoare la o creşă din Iaşi: Copii de 2-3 ani, jigniţi şi învăţaţi să înjure de educatoare. Limbaj greu de imaginat

Familia unui copil din Iaşi i-a pus băiatului un dispozitiv de înregistrare pe haină şi când părinţii au auzit cum vorbesc educatoarele cu cei mici la creşă au mers la avocat şi intenţionează să depună plângere penală.

„Îţi miroase a s..ă, a oleacă de s..ă îţi miroase de acuma. Cam devreme”, se aude o educatoare care ceartă o fetiţă pentru că e neastâmpărată.

Pe înregistrare se aude şi cum este certat un băieţel pentru că a făcut pe el. I se spune că e „porc”, „nespălat” şi „pute ca un dihor”.

„De ce nu faci c..a la baie şi faci pe tine? Porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune mama ta. Porc eşti că te c..i pe tine. Miroase că eşti nespălat. A dihor miroase”, îi spune îngrijitoarea copilului.

Copiii sunt învăţaţi să înjure şi sunt ameninţaţi dacă nu sunt cuminţi

„În p... mă-tii, ia spune şi tu, spune”, îl învaţă femeia care ar trebui să aibă grijă de copil şi să îl educe, apoi se aud două voci adulte care râd pe seama „învăţăturii” oferite. „Te omor”, se aude o altă voce adultă adresându-se unui copil care e neastâmpărat.

Copilul care a avut dispozitiv de înregistrare pe haină a fost luat de la creşă şi merge la psiholog. Avocatul familiei, Ciprian Mitoşeriu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că părinţii vor depune plângere penală, deoarece ceea ce li se întâmplă copiilor la creşă îi poate afecta pe viaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatoare,
copii,
iasi,
injura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.