Situaţie "made in Romania": au investit cinci milioane de euro în refacerea stadionului, nu mai au echipă de patru ani, dar alocă alţi bani pentru reabilitarea arenei!

Postat la 25 august 2017 197 afişări

Renovat complet în urmă cu aproape opt ani, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin are deja nevoie de reparaţii. 131.000 de lei vor fi cheltuiţi pentru o nouă hidroizolaţie a tribunei oficiale.

Situaţie "made in Romania": au investit cinci milioane de euro în refacerea stadionului, nu mai au echipă de patru ani, dar alocă alţi bani pentru reabilitarea arenei!

Potrivit memoriului tehnic întocmit de primăria Drobeta Turnu Severin, în urma „deteriorării terasei, apa din precipitaţii s-a infiltrat în încăperile de la etajul 3” ceea ce a dus şi la deteriorarea parchetului existent în acest spaţiu. „În unele băi (de la camerele de cazare) faianţa este fisurată, umflată, la fel şi gresia; tavanul casetat din holul ce dă spre gradene prezintă în mai multe zone infiltrări de apă de la terasa deteriorată; zugrăvelile etajului sunt murdărite, trebuie refăcute în totalitate”, iar rezervoarele de wc-uri din camerele de cazare sunt nefuncţionale, se mai arată în documentaţie. În ceea ce priveşte terasa, hidroizolaţia şi învelitoarea de tablă sunt deteriorate.

Termenul de execuţie este de două luni de la data primirii ordinului de începere a lucrărilor, iar suma estimată a fi cheltuită de municipalitate pentru aceasta este de 131.000 lei.

Constructorii interesaţi de efectuarea lucrărilor de reparaţii şi finisare pot depune oferte până la data de 24 august după cum se arată în anunţul publicat în SEAP, criteriul de adjudecare a contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.