iSTYLE, reţeaua de magazine care vinde produse Apple, deschide o nouă locaţie într-un oraş din România - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 25 august 2017 316 afişări

iSTYLE inaugurează sâmbătă cel de-al nouălea magazin din România, în cadrul centrului comercial Palas Mall din Iasi, consolidându-şi astfel poziţia de lider local al retailului dedicat produselor şi soluţiilor Apple.

Magazinul are un spatiu de aproape 100 m2 şi este situat într-o zonă uşor accesibilă de la parterul complexului Palas Mall. În acest spaţiu vizitatorii vor avea ocazia să descopere şi să experimenteze gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch şi Apple TV, precum şi accesorii din ecosistemul Apple, inclusiv gadgeturi inteligente pentru un stil de viaţă sănătos, accesorii pentru pasionaţi şi profesionişti în fotografie, muzică şi film, sisteme inteligente pentru controlul locuinţei, soluţii audio-video..

Cu ocazia inaugurării, vizitatorii se vor bucura de preţuri reduse la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 13-inch la 3.999 lei, iPhone SE la 1.299 lei, Apple Watch Series 1 de la 999 lei şi până la 25% discount pentru accesorii premium. Totodată, vizitatorii pot participa la demonstraţii implicând cele mai noi produse Apple şi pot câştiga premii instant, în limita stoculului disponibil, la achiziţionarea acestora.

iSTYLE este cel mai mare lanţ de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 9 magazine retail, precum şi online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple Watch şi Apple TV, împreună cu accesorii, periferice şi gadgeturi inteligente compatibile. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.