Site-ul WikiLeaks a fost blocat, dupa mai multe atacuri cibernetice masive

Postat la 03 decembrie 2010 24 afişări

Furnizorul de servicii DNS (Domain Name System) EveryDNS.net a blocat site-ul WikiLeaks, afirmând că acesta a devenit ţinta unor atacuri cibernetice masive, care îi ameninţau infrastructura şi periclitau accesul la mii de alte site-uri, relatează BBC News Online.

WikiLeaks sustine ca site-ul sau a inceput sa fie vizat de atacuri dupa publicarea celor peste 250.000 de note diplomatice americane clasificate. Organizatia afirma ca site-ul sau este gazduit in prezent de servere din Europa.

Intr-o declaratie postata pe site-ul sau, EveryDNS.net afirma ca a emis o notificare de 24 de ore catre WikiLeaks, care a expirat joi la ora 03.00 GMT (05.00, ora Romaniei).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/site-ul-wikileaks-a-fost-blocat-dupa-mai-multe-atacuri-cibernetice-masive-7776318
7776318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.