Site-ul cu conţinut video ilegal vplay.ro, blocat de RCS&RDS? Compania dă vina pe "internetul global"

Autor: George Toader Postat la 11 iulie 2012 21 afişări

Conflict deschis între RCS&RDS - cel mai mare furnizor de servicii de internet fix din România şi vplay.ro, un site cu conţinut video ilegal cu proprietari necunoscuţi, dar care se află pe locul opt în topul celor mai accesate site-uri web din România, imediat după cele ale giganţilor Facebook sau Google, conform datelor alexa. com.

Motivul conflictului: RCS&RDS ar fi blocat intenţionat accesul clienţilor săi la vplay.ro, iar în acest context site-ul le-a cerut "clienţilor săi" să ia cu asalt call-center-ul RCS&RDS pentru a cere explicaţii. După anunţul de pe homepage-ul vplay.ro, clienţii au sunat cel mai probabil şi în call-center dar au început să posteze mesaje şi pe pagina de Facebook a RCS&RDS, ameninţând că se mută la alţi furnizori precum Romtelecom sau UPC dacă accesul la site nu va fi "deblocat". În replică, RCS&RDS a precizat pe pagina sa de Facebook că dificultăţile de accesare a vplay.ro nu ar fi generate de intenţia companiei de a bloca accesul la un site cu conţinut ilegal pentru care nu se plătesc drepturi de difuzare ci de probleme pe care le-ar avea site-ul cu accesul la "Internetul global".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Site,
ilegal,
RCS&RDS
/actualitate/site-ul-cu-continut-video-ilegal-vplay-ro-blocat-de-rcs-rds-compania-da-vina-pe-internetul-global-9846817
9846817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.