Sistarea livrării apei calde în Bucureşti este analizată de Comitetul Creditorilor ELCEN

Autor: Andra Stroe Postat la 04 septembrie 2019 30 afişări

Sistarea livrării apei calde în Bucureşti este analizată de Comitetul Creditorilor ELCEN

Administratorul judiciar ELCEN Sierra Quadrant transmite că urmare a refuzului Primăriei Bucureşti de a plăti subvenţia către RADET, creanţele curente neîncasate de ELCEN au ajuns la 217,5 milioane lei, motiv pentru care Comitetul Creditorilor ELCEN discută despre sistarea livrării apei către RADET.

Potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, creanţele curente neîncasate de ELCEN au ajuns la 217,5 milioane lei, din care 110,3 milioane cu scadenţa de 90 de zile depăşită.

În aceste condiţii, anunţă sursa citată, administratorul judiciar ELCEN Sierra Quadrant va convoca Comitetul Creditorilor ELCEN, urmând ca aceştia să decidă dacă ELCEN va sista livrarea agentului termic către RADET.

"Din păcate, în ciuda nenumăratelor apeluri la responsabilitate transmise de compania noastră, atât în întâlnirile şi corespondenţa oficială cu PMB, cât şi în comunicarea publică, oficialii PMB au continuat să abordeze cu indiferenţă situaţia dramatică a sistemului de termoficare", se arată în comunicatul d presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
creditori,
apa calda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.