SÎNZIANA PARDHAN, Managing Director P3 în România, P3 Logistic Parks: „Provocările sunt parte integrantă a activităţii profesionale independent de gen”

Postat la 23 august 2020 126 afişări

„Sfatul meu pentru orice tânăr aflat la început de carieră este fie bine pregătit, serios, să aibă o atitudine pozitivă, să-şi manifeste dorinţa de a învăţa şi de a se dezvolta în fiecare zi, să fie un bun coechipier, să fie perseverent şi să nu renunţe la prima provocare sau nereuşită. Tinerele trebuie să ţină minte că a fi femeie nu este un impediment, aşa cum a fi bărbat nu este o garanţie a succesului. Cele de mai sus se aplică tuturor celor interesaţi de o carieră de succes.”

SÎNZIANA PARDHAN, Managing Director P3 în România, P3 Logistic Parks: „Provocările sunt parte integrantă a activităţii profesionale independent de gen”

Reuşitele recente ale Sînzianei Pardhan se leagă de contractele încheiate pentru parcul logistic pe care îl conduce din rolul curent: printre noii chiriaşi care s-au alăturat parcului P3 Bucharest A1 în ultima perioadă se numără Coca-Cola HBC România, Mobexpert, Max Bau, Uniprest, Norm şi Nunner Logistics România. Domeniul în care Sînziana Pardhan lucrează a fost dominat de bărbaţi ani de zile, după cum chiar ea observă, astfel că pentru a reuşi a trebuit să demonstreze excelenta cunoaştere a acestuia, seriozitate, profesionalism şi, în acelaşi timp, „să aduc tuşa de feminitate pe care noi, femeile, nu trebuie să o uităm atât în relaţiile interpersonale, cât şi în relaţiile de business”. „La nivel internaţional, domeniul în care activez este în general dominat de bărbaţi în poziţii de conducere. Cu toate acestea, în România lucrurile stau semnificativ diferit, cu multe femei active în poziţii de conducere în toate segmentele pieţei imobiliare, lucru care a şi normalizat, în mare măsură, egaliatea de gen în piaţa noastră. Provocările sunt parte integrantă a activităţii profesionale independent de gen. Poate că, fiind femeie, a trebuit câteodată să fac eforturi mai mari pentru a-mi demonstra competenţa, însă nu m-am gândit niciodată prea mult la acest aspect şi cu siguranţă nu l-am luat ca pe o scuză, ca pe un motiv să dau înapoi”, spune ea. Consideră că indiferent dacă eşti femeie sau bărbat, în business poţi avea succes dacă eşti o persoană cu o atitudine pozitivă, constructivă, perseverentă şi mânată permanent de dorinţa de a te îmbunătăţii, de a face lucrurile din ce în ce mai bine.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.