Sinuciderile gen Madalina Manole, un nou fenomen in Romania. Unul de presa

Postat la 20 iulie 2010 36 afişări

Sunt sinuciderile "gen Madalina Manole" un nou fenomen in Romania sau avem de-a face cu o exagerare a presei si a autoritatilor care cauta, la randul lor, un strop de celebritate?

Cinci giurgiuveni au incercat sa se sinucida cu medicamente, otrava impotriva soarecilor sau Furadan, in ultimele trei zile, a anuntat ieri, pentru o agentie de stiri, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Giurgiu, Rodica Carabas, care a mentionat ca toti au ajuns la Bucuresti, la spitalul Floreasca. Moda sinuciderilor dupa modelul Madalina Manole ar fi fost deschisa inca de vineri, cand un barbat din Podu Iloaiei (Iasi) ar fi incercat sa-si ia viata ca sa devina celebru "ca Madalina". Pana acum, in toate cazurile a fost vorba doar de tentative de suicid, niciun deces nefiind raportat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sinuciderile-gen-madalina-manole-un-nou-fenomen-in-romania-unul-de-presa-6623656
6623656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.