Singura companie din România care vinde brazi de Crăciun în RATE

Autor: Ioana Matei Postat la 02 decembrie 2013 450 afişări

Silva Group România (SGR), liderul pieţei de arbori şi arbuşti ornamentali şi de pomi de Crăciun, a introdus din acest sezon o ofertă inedită: cumpărarea de pomi de Crăciun în rate.

Singura companie din România care vinde brazi de Crăciun în RATE

Pomii de iarnă vor putea fi achiziţionaţi din expoziţiile cu vânzare organizate în unsprezece puncte din Bucureşti, Braşov şi Ploieşti, precum şi de pe platforma de comercializare online a companiei, MagazinulDeBrazi.ro. Cei care vor să îşi cumpere un brad de Crăciun pot opta pentru plata brazilor în rate rate lunare începând cu 5 decembrie. Opţiunea de plată în rate este disponibilă în acest an pentru posesorii de carduri de credit emise de Credit Europe Bank. Compania va pune la vânzare în expoziţii aproximativ 45.000 brazi naturali tăiaţi sau cu rădăcină. Pomii pot fi comandaţi şi online, de pe site-ul MagazinulDeBrazi.ro, cu livrarea gratuită în Bucureşti şi în restul ţării. Silva Group România oferă posibilitatea de plată cu cardul atât la punctele de vânzare, cât şi online.

Cu o suprafaţă totală a expoziţiilor de brazi care aproape s-a dublat în ultimii doi ani ajungând  la aproximativ 18.000 mp, Silva Group România este lider pe piaţa autohtonă. Compania este prezentă în 11 spaţii: 9 în Bucureşti (Depozitul Central al SGR din Voluntari, Noua Piaţă Obor – Expo 1 şi Expo 2, Complexul Comercial Dragonul Roşu, Expo Basarabia, Expo Unirii – zona Nerva Traian, parcarea Afi Palace Cotroceni, parcarea Băneasa Shopping City şi Expo Floreasca), două în Braşov (parcarea Complexului Macromall) şi Ploieşţi (parcarea Afi Palace Ploieşti). Aproximativ 45.000 de brazi naturali provenind de pe plantaţii private din Europa vor fi puse spre vânzare

Urmărește Business Magazin

/actualitate/singura-companie-din-romania-care-vinde-brazi-de-craciun-in-rate-11735453
11735453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.